Sådan får du den bedste annonce på Rumly

Der er flere ting du kan gøre for at fremme dine muligheder for et boligbytte. Statistik hos Rumly viser f.eks. at en bolig med både tekst og fotos, får mere end 10 gange så mange interesse-klik, som de boligannoncer, som kun indeholder et af de to punkter.

Hos Rumly har vi sat rammerne for, at din annonce skal indeholde nogle helt essentielle informationer, og de er som følger:

Boligtype
Er det en ejerlejlighed, andelslejlighed eller lejebolig.

Adresse
Den fulde adresse (indtil gensidig interesse, så vises kun gade samt etage)

Kvadratmeter
Hvor mange kvadratmeter er din bolig på.

Rum
Hvor mange værelser har din bolig (herunder inkluderes ikke køkken og bad).

Pris for bolig
Hvad koster boligen samt evt. månedlig udgift/leje.

Faciliteter
Er det tilladt med husdyr, er der elevator, altan osv.

Den seriøse annonce
Når du har været igennem oprettelsen på Rumly, vil din bolig indeholde alle de ovenstående informationer. Men husk på, at det betyder enormt meget hvordan du har udfyldt disse data.

Det er helt fair hvis du under oprettelsen må anslå et enkelt tal, men husk at få rettet til så snart chancen byder sig. De anslåede informationer er tydeligt for dem der ser din profil, og i sidste ende vil et gensidig match betyde, at den interesserede først her præsenteres for de korrekte tal - hvilket er en ærgerlig måde, at indlede en ellers spændende proces.

Den gode boligtekst
Ovenstående begrænser sig til de strengt nødvendige fakta, og det er derfor vigtigt at tilføre din annonce en tekst, som kan give læseren et bedre billede af, hvilken bolig der er tale om.Du kan med fordel lave en liste over de vigtigste oplysninger om din bolig, og udarbejde din beskrivelse herfra. Husk at lave afsnit, så det er rart og overskueligt at læse.

En god struktur af din boligtekst kunne være:
1. Beliggenhed
2. Din bolig
3. Ejendom/gårdmiljø

Beliggenhed
Ejendommens placering er et godt sted at starte, da langt de fleste lægger stor vægt på denne del. Ligger den centralt i byen? Har den en god beliggenhed i gaden? Er det nemt at komme til og fra offentlig transport? Du sælger ikke bare en bolig, men et hjem, derfor må du meget gerne benytte dit lokalkendskab og fortælle om de ting, som har gjort, at du har været glad for at bo i området. Nævn de områder du selv nyder at færdes i, lige fra din yndlingscafé til den hyggelige legeplads rundt om hjørnet.

Din bolig
Dernæst bør du naturligvis præsentere selve boligen. Men også her, er du heldigvis den helt rigtige til at fortælle en kommende ejer/lejer, hvad der gør lige præcist dit hjem - helt specielt. En klassisk salgsannonce via en ejendomsmægler, er skrevet af et menneske, som har tilbragt omkring 1 time i boligen. Derfor ser man heller ikke mange tekster som rækker udover “flot køkken” eller i den dur. Ingen kender din bolig så godt som dig, så gør både læseren og dig selv den tjeneste, at fortæl om lige præcis de ting, som du har været glad for. Det kan være alt fra de store middage i køkkenet, det helt specielle solspot i hjørnet af gården, soltimerne på altanen, eller de vildt søde naboer. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at få fortalt om boligens “rammer”, som kort og godt er rummene i boligen. Hvis du har lavet renoveringer eller forbedringer i boligen, er det naturligvis også væsentligt at nævne.

Ejendom/gårdmiljø
Her kan du kort nævne de omkringliggende rammer for din bolig. Det kunne være den skønne have, gårdmiljøet med legeplads og borde/bænke, den gode opbevaringsplads på loftet eller i kælderen. Hvis du har viden om større forbedringer på ejendommen, så er det en stor fordel at få dem listet op her. Det gælder naturligvis i større grad for andels- og ejerboliger, da man her står med en del af ansvaret.

Billeder af din bolig
Gode billeder er helt afgørende, når du skal bytte din bolig. Du kan enten selv tage billeder (og tegne plantegning) eller benytte en professionel boligfotograf, der også kan lave en plantegning.Billeder af din bolig er meget vigtige for din annonce, da de er første indtryk af din bolig. Sammen med plantegningen giver billeder et hurtigt overblik over din bolig, som kan bruges til at vurdere hvorvidt din bolig passer til modpartens behov og ønsker.

Forestil dig at du selv skal kigge på bolig – husk at tage billeder af de ting, som du selv ønsker og sætter pris på. Sørg også for at dine billeder og din beskrivelse passer sammen, så man f.eks. kan se den flotte udsigt eller den hyggelige sol-spot, som du nævnte i din annonce.

Du kan sagtens benytte billeder, du selv har taget. Det vigtigste er, at du får vist din bolig frem - og ingen ord i verden, slår det visuelle aspekt. Langt de fleste smartphones har en høj standard for fotos, så frygt ikke denne del. Men det er derimod vigtigt at have for øje, at lyset spiller en stor rolle. Når rum har et godt lys, ser de mere rummelige og indbydende ud. Det er derfor vigtigt, at du bestræber dig på at tage billeder i godt dagslys, så din bolig tager sig bedst ud. Prøv til en start at slukke al unaturlig lys, og arbejd med hvad dagen giver dig.

Er du interesseret i at gøre brug en professionel boligfotograf, så skriv en mail til knr@rumly.dk.

Kenni Nørregaard Reumert

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål?

Hej, jeg hedder Kenni Nørregaard Reumert og er stifter og direktør af Rumly. Med mine 12 års erfaring som ejendomsmægler, står jeg klar til at svare på alle de spørgsmål du har.

Skriv til mig på knr@rumly.dk eller ring til mig på tlf 28 14 22 03

Værd at vide når du skal bytte andelsbolig og lejebolig

Viden om boligbytning

Sådan kommer du i gang med at bytte andelsbolig eller lejebolig

Det tager kun 2 minutter at oprette dig på Rumly. Opret dig helt gratis og få adgang til et helt nyt marked for bytteboliger.

01
Opret din bolig og hvad du drømmer om
Opret en boligannonce og angiv hvad du drømmer om at bytte til. Rumly sørger automatisk for at finde relevante matches til dig.
02
Se boliger der passer dig
Når Rumly præsenterer en bolig som passer til dine ønsker, kan du indikere din interesse og håbe at der opstår et gensidigt match - altså at boligens ejer/lejer også kan lide din bolig.
03
Match med andre boligejere
Når der er gensidig interesse kan I skrive sammen og arrangere fremvisning og alt det praktiske. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe igennem hele processen.
Opret din bolig nu