Om Rumly

Den korte
Hos Rumly drømmer vi om en mere fleksibel måde at skifte bolig på, som skaber mobilitet og sørger for, at dit næste boligeventyr altid er muligt, hvis den rigtige bolig dukker op.

Den lange
Mit navn er Kenni, og jeg er stifter af Rumly.

De seneste 12 år har jeg arbejdet som ejendomsmægler i København, hvor jeg også bor med mine to børn. Vi bor på Østerbro, i en andelsbolig. Der bor vi faktisk ret godt, men nogle gange drømmer vi også om noget nyt.

Som ejendomsmægler oplevede jeg mange forskellige grunde til at folk flytter. Og grunden kunne også være, at der ingen grund var, men blot ønsket om et nyt eventyr, som en ny bolig nu engang er - også selvom den nye adresse er lige rundt hjørnet.

Der skulle gå omkring ti år som ejendomsmægler, og mødet med et offentligt bytteopslag, før det gik op for mig, at man i udgangspunktet kan bytte sin andelsbolig.

Har du allerede gjort dig erfaringer med de platforme, som hjælper med bytte i dag, såsom Den Blå Avis og Facebook, så ved du at profilerne er åbne og frit tilgængelige, hvilket gør, at du ikke har mulighed for styre hvem der tager kontakt. Derudover kræver det en nøje gennemlæsning af alle annoncer, for at se hvad modparten har at tilbyde, samt hvilke ønsker de har til et nyt hjem.

Hos Rumly sikrer vi, at du har fuld kontrol over hvem du taler med, og så har vi sørget for at skære igennem støjen, så kun de bedste muligheder bliver præsenteret. Det synes vi er den mest brugervenlige og effektive måde, når jagten på den gensidige boligkærlighed sættes ind.

Jo større vores fællesskab bliver, jo større et udvalg af boliger kan vi dele med hinanden.

Derfor arbejder vi hver eneste dag på at få antallet af potentielle drømmeboliger til at vokse, men vi er kun lige begyndt. Så håbet er, at du vil hænge i, også hvis udvalget skulle vise sig at skuffe en anelse i starten - eller den gensidige boligkærlighed udebliver for en tid.

Til gengæld lover vi at gøre os umage hver eneste dag, så du også i fremtiden har muligheden for, at tage den fulde kontrol over dit boligbytte.

Og så er vi faktisk mere runde end firkantede, så tag endelig fat i os med alt fra gode ideer til spørgsmål.

Vi håber, du har lyst til at være med på rejsen!

Mvh
Kenni

Kenni Nørregaard Reumert

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål?

Hej, jeg hedder Kenni Nørregaard Reumert og er stifter og direktør af Rumly. Med mine 12 års erfaring som ejendomsmægler, står jeg klar til at svare på alle de spørgsmål du har.

Skriv til mig på knr@rumly.dk eller ring til mig på tlf 28 14 22 03

Værd at vide når du skal bytte andelsbolig og lejebolig

Viden om boligbytning

Sådan kommer du i gang med at bytte andelsbolig eller lejebolig

Det tager kun 2 minutter at oprette dig på Rumly. Opret dig helt gratis og få adgang til et helt nyt marked for bytteboliger.

01
Opret din bolig og hvad du drømmer om
Opret en boligannonce og angiv hvad du drømmer om at bytte til. Rumly sørger automatisk for at finde relevante matches til dig.
02
Se boliger der passer dig
Når Rumly præsenterer en bolig som passer til dine ønsker, kan du indikere din interesse og håbe at der opstår et gensidigt match - altså at boligens ejer/lejer også kan lide din bolig.
03
Match med andre boligejere
Når der er gensidig interesse kan I skrive sammen og arrangere fremvisning og alt det praktiske. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe igennem hele processen.
Opret din bolig nu