Hvorfor bytte sin ejerbolig?

Hos Rumly synes vi der er mange gode grunde til at vælge bytte, frem for den mere traditionelle måde, hvor man sælger sin bolig for efterfølgende at kunne købe.

Vi har samlet et par punkter her:

Vi har valgt ikke at bruge begrebet “liggetid”, som man ellers kender så godt fra de traditionelle ejendomsmæglere og boligsider. Et begreb som fylder helt enormt meget hos ejendomsmæglerne, da chancen for et salg eksponentielt falder med antallet af dage en bolig er på markedet. En stor stressfaktor for boligejeren, som ønsker at sælge sin bolig, og helt tosset når man tænker på, at boligsalg/køb jo handler enormt meget om timing.

Kenni Nørregaard Reumert

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål?

Hej, jeg hedder Kenni Nørregaard Reumert og er stifter og direktør af Rumly. Med mine 12 års erfaring som ejendomsmægler, står jeg klar til at svare på alle de spørgsmål du har.

Skriv til mig på knr@rumly.dk eller ring til mig på tlf 28 14 22 03

Værd at vide når du skal bytte andelsbolig og lejebolig

Viden om boligbytning

Sådan kommer du i gang med at bytte andelsbolig eller lejebolig

Det tager kun 2 minutter at oprette dig på Rumly. Opret dig helt gratis og få adgang til et helt nyt marked for bytteboliger.

01
Opret din bolig og hvad du drømmer om
Opret en boligannonce og angiv hvad du drømmer om at bytte til. Rumly sørger automatisk for at finde relevante matches til dig.
02
Se boliger der passer dig
Når Rumly præsenterer en bolig som passer til dine ønsker, kan du indikere din interesse og håbe at der opstår et gensidigt match - altså at boligens ejer/lejer også kan lide din bolig.
03
Match med andre boligejere
Når der er gensidig interesse kan I skrive sammen og arrangere fremvisning og alt det praktiske. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe igennem hele processen.
Opret din bolig nu