Gode tips når du skal fremvise din bolig

En af de største fordele ved at det er dig selv som fremviser din bolig, og ikke en ejendomsmægler er, at du har det ultimative kendskab til både bolig og området. Og det skal du bruge.

Der er nemlig ingen, som i absolut ingen, der synes at en lang salgstale er det bedste i verden, når beslutningen om et nyt hjem skal tages. Hvad der derimod er nyttigt og betryggende er, at du kender til en hverdag og nærmiljøet, som i sidste ende kommer til at have en kæmpe betydning.

Giv rum
Under fremvisningen er det vigtigt, at du giver den interesserede bytte-part rum til at udforske boligen på egen hånd. De skal have plads til at mærke efter og forestille sig, at de selv bor der - det er tit her beslutningen om næste skridt tages. Det kan dog være en god idé at give en kort rundtur som start, før du så slipper dem løs på egen hånd. Her er det i øvrigt helt fint at holde sig i nærheden, så eventuelle spørgsmål kan besvares.

Undersøg og vend tilbage
Hvis der er forhold, du er usikker på – det kan være forhold i din ejerforening, andelsboligforening eller udlejer – så aftal at du undersøger det nærmere, og melder tilbage hurtigt som muligt. Det vil til enhver tid være bedre at kunne melde klart ud, frem for at skulle trække i land på en halv sandhed. Husk i den forbindelse på, at en ejendomsmægler som oftest har mange boliger at vise frem, og derfor også altid vil skulle undersøge en masse forhold. Det vigtigste er at bytte-parten føler sig tryg. Hvad enten det er en udlejer eller en administrator af andelsforening, så er parterne der for at hjælpe.

Kenni Nørregaard Reumert

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål?

Hej, jeg hedder Kenni Nørregaard Reumert og er stifter og direktør af Rumly. Med mine 12 års erfaring som ejendomsmægler, står jeg klar til at svare på alle de spørgsmål du har.

Skriv til mig på knr@rumly.dk eller ring til mig på tlf 28 14 22 03

Værd at vide når du skal bytte andelsbolig og lejebolig

Viden om boligbytning

Sådan kommer du i gang med at bytte andelsbolig eller lejebolig

Det tager kun 2 minutter at oprette dig på Rumly. Opret dig helt gratis og få adgang til et helt nyt marked for bytteboliger.

01
Opret din bolig og hvad du drømmer om
Opret en boligannonce og angiv hvad du drømmer om at bytte til. Rumly sørger automatisk for at finde relevante matches til dig.
02
Se boliger der passer dig
Når Rumly præsenterer en bolig som passer til dine ønsker, kan du indikere din interesse og håbe at der opstår et gensidigt match - altså at boligens ejer/lejer også kan lide din bolig.
03
Match med andre boligejere
Når der er gensidig interesse kan I skrive sammen og arrangere fremvisning og alt det praktiske. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe igennem hele processen.
Opret din bolig nu