Hvad er et 3-byt?

Med 3-byt udvides dine muligheder, for at finde den helt rigtige boligkærlighed. Som navnet nok antyder, så omfatter byttet tre parter.

Det kan måske lyde lidt indviklet, men vi lover at hjælpe jer på vej.

Eksempel på 3-byt
Par 1: har en bolig på 60m2 med altan. De ønsker sig noget større, og gerne med udgang til gårdmiljø.

Par 2: har en bolig på 100m2, med udgang til gårdmiljø. De ønsker sig en lille lejlighed i stueplan, som i øvrigt skal give luft i økonomien til et sommerhus.

Par 3: har en bolig på 55m2 i stueplan. De ønsker sig noget tilsvarende, men har et brændende ønske om en altan.

Her ville der som udgangspunkt ikke kunne byttes 1:1, men ved hjælp af 3-byt, har vi mulighed for at spotte en sådan mulighed og bringe jer sammen.

I det ovennævnte tilfælde ville “kæden” af interesse se således ud:

Par 1 → Par 2 → Par 3 → Par 1

Det vil sige, at Par 1 ønsker Par 2’s lejlighed, men interessen for et bytte er ikke gengældt. Men med Par 3 på banen, så får Par 2 pludselig opfyldt deres ønske, mens Par 3 ønsker Par 1’s bolig.

Alle parter kommer til at møde hinanden (du enten åbner for, eller skal se deres bolig), og alle med det fælles formål, at komme videre til drømmeboligen.

Sådan foregår det
Hvis du viser interesse for en bolig, men interessen desværre ikke er gengældt, så vil vi holde øje med muligheden for et 3-bytte. Hvis en tredjepart så pludselig “løser” kæden ved at vise interesse i din bolig, så vil Rumly give jer muligheden for at tale sammen, hvis I vel og mærke ønsker kontakt.

Målet er at give de bedste betingelser i jagten på drømmeboligen, og faktisk så udvider 3-byt mulighederne med en gennemsnitlig faktor 10.

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål?

Hej, jeg hedder Kenni og er stifter og direktør af Rumly. Med mine 12 års erfaring som ejendomsmægler, står jeg klar til at svare på alle de spørgsmål du har.

Skriv til mig på knr@rumly.dk eller ring til mig på tlf 28 14 22 03

Det får du med Rumly

En dedikeret platform
til bytte af bolig

Når du bruger Rumly bliver det meget lettere at holde styr på de boliger du er interesseret i, og du får en notifikation hver gang der kommer boliger til, der matcher dine præferencer.

Du vælger, hvem der
kan kontakte dig

Med Rumly kan du først kontaktes af en anden boligejer, hvis du i forvejen har vist interesse for den bolig. Så slut med at blive kontaktet af dem der ikke har noget du er interesseret i.

Større byttemuligheder
med 3-byt

3-byt betyder at din sandsynlighed for at finde en ny bolig at bytte med, stiger betragteligt. Det er lidt kompliceret at forstå mekanikken, men vi holder styr på det hele for dig undervejs.